Káva z V60 je známá pro velice vyváženou chuť, která naplno rozvine potenciál každé kávy.
Káva z V60 je známá pro velice vyváženou chuť, která naplno rozvine potenciál každé kávy.
Na 250 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Chemexu je známá pro své ovocné chutě, ve kterých vyniknou acidnější kávy s výrazným chuťovým profilem.
Na 500 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z French pressu, neboli také kafetiéru, má silnou a plnou chuť. Nejlépe z kávy umí vytáhnou sladší tóny. Je to druh přípravy, ve kterém můžete nejlépe ovlivnit všechny atributy chutě kávy.
Na 250 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Aeropressu má silnou, plnou, ovocnou chuť. Je to jeden z nejkomplexnějších druhů příprav.
Na 250 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Vacuum potu není jenom výborná, ale její příprava vypadá jako efektní kouzla pro návštěvy.
Na 250 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Moka konvičky, neboli Bialetky, je známá pro svou velkou podobnost s espressem a intenzivní chuť.
Na 250 ml hrnek budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Džezvy je velice osobitá svojí orientální chutí i nezvyklým způsobem přípravy.
Na 100 ml kávy budete potřebovat:
Postup přípravy kávy:
Káva z Clever Dripperu je známá pro svoji jednoduchou přípravu, ale velice dobrou chuť.
Na 500 ml kávy budete potřebovat:
Postup přípravy kávy: